Hongqi - logo - 2024 - MOBILE - header

Het nieuwe logo van Hongqi 

Met een nieuw logo maakt Hongqi zich klaar voor nieuwe, ambitieuze toekomst. Ons doel is om met alle nieuwe, komende modellen de koppositie in te nemen op het gebied van elektrische mobiliteit in Europa en de rest van de wereld. Het nieuwe logo symboliseert daarbij onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en groene, intelligente mobiliteit.  

Ons merk is in 1958 opgericht en is sinds 2022 actief op de Europese markt. Met de imposante  E-HS9 begon het avontuur van Hongqi in Nederland en de rest van Europa. De auto werd ontworpen door de bekende Britse ontwerper Giles Taylor die het ontwerpteam aanstuurt vanuit München, Duitsland. Het plan om met Hongqi buiten de landsgrenzen te gaan was met de komst van de E-HS9 echt gestart. Nu, bijna 2 jaar later, introduceren wij de eerste auto van een reeks nieuwe modellen om ons merk te versterken.

De introductie van de EH7 is de eerste stap waarmee wij een nieuwe standaard op het gebied van hoogwaardige elektrische auto's zetten. De EH7 belichaamt de eerste resultaten van een nieuw ontwerpprogramma dat de toewijding weerspiegelt om innovatie en elegantie te leveren in combinatie met geavanceerde technologie.