Hongqi EH7 - Exterieur - MOBILE - banner

De nieuwe sedan van Hongqi

Hongqi EH7

De Hongqi EH7: Introductie najaar 2024

Dit is de nieuwe sedan van Hongqi: de Hongqi EH7. De volledig elektrische EH7 zet een nieuwe standaard in zijn segment voor actieradius, prestaties en ruimtelijkheid. Deze stijlvolle sedan komt naar verwachting aan het einde van het jaar naar de showrooms. 

De Hongqi EH7 heeft een indrukwekkend rijbereik van 700 km

De Hongqi EH7 levert indrukwekkende elektrische prestaties. Zo heeft hij een actieradius tot wel 700 kilometer en loopt het vermogen op tot 619 pk. De Hongqi EH7 is leverbaar met een achterwiel-aandrijving of met een vierwiel-aandrijving. Deze laatste versie heeft het grootste vermogen en gaat in slechts 3,5 seconden van 0-100 km/h. Tot slot bedraagt het trekgewicht van de EH7 1.000 kg.

Snelladen met de Hongqi EH7

Snelladen met maximaal 250 kW maakt het mogelijk om onder optimale omstandigheden in ongeveer 25 minuten van 10 - 80% te laden*. Dit maakt dat de Hongqi EH7 maximale flexibiliteit biedt in combinatie met zijn grote actieradius.

Panoramisch glazen dak in de Hongqi EH7

Het interieur van de Hongqi EH7 is luxe en ruim opgezet. Dit komt mede door het panoramische glazen dak van 2 m2. Het panoramische dak is voorzien van hightech glas, wat maar liefst 99% van het UV-licht filtert. Het beschermt daarmee passagiers tegen schadelijke straling van de zon. 

Ruimte voor maximaal comfort

De EH7 is een grote sedan met een lengte van 4.980 mm, een breedte van 1.915 mm en een hoogte van 1.490 mm. Zijn wielbasis bedraagt maar liefst 3.000 mm. Dit zorgt zowel voor- als achterin voor veel ruimte en comfort.

De Hongqi EH7 is standaard rijk uitgerust

De Hongqi EH7 is standaard zeer rijk uitgerust. De EH7 bevat standaard de volgende opties:

 • Panoramadak
 • Stuurverwarming en stoelverwarming
 • Frunk (bagagevak aan de voorkant)
 • Regensensor
 • Een app voor op uw telefoon
 • Apple CarPlay en Android Auto
 • Elektrische achterklep
 • Adaptive cruise control
 • 360° camera
 • Parkeersensoren voor en achter
 • Lane assist
 • Dodehoek assistent
 • Automatische noodstop
 • Voetgangersherkenning

Veelgestelde vragen over de Hongqi EH7

Waar kan ik de Hongqi EH7 bekijken?

Vanaf het moment dat de EH7 in Nederland is, is het ook mogelijk om een proefrit te maken. De vestigingen van Hongqi Nederland vindt u in Amstelveen, Groningen, Houten, Schiedam en Veghel. Zodra de EH7 in Nederland is zal hij bij deze vestigingen te bewonderen zijn. Hier staan wij klaar voor advies rondom de EH7. Online uw vraag stellen? Neem dan contact op via onze contactpagina.
Hongqi-dealer Hedin Automotive in Amstelveen
Spinnerij 9
1185 ZN Amstelveen
Hongqi-dealer Hedin Automotive in Groningen
Koldingweg 29
9723 HL Groningen
Hongqi-dealer Hedin Automotive in Houten
Ringveste 4
3992 DD Houten
Hongqi-dealer Hedin Automotive in Schiedam
Jan Evertsenweg 6
3115 JA Schiedam
Hongqi-dealer Hedin Automotive in Veghel
Mountbattenweg 6
5466 AX Veghel

Wat is de prijs van de Hongqi EH7?

Prijzen zijn momenteel nog niet bekend voor de EH7. Zodra dit bekend is zullen we deze communiceren. Laat uw gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wat is de actieradius van de Hongqi EH7?

De actieradius van de Hongqi EH7 loopt op tot wel 700 kilometer op een volle accu.

Met wat voor aandrijflijn komt de Hongqi EH7 naar Nederland?

De EH7 komt er als achterwiel-aangedreven variant en vierwiel-aangedreven variant. De vierwiel-aangedreven uitvoering is de krachtigste van de twee met een vermogen van meer dan 600 pk en een 0-100 sprint van slechts 3,5 seconden.

Wat is het maximale vermogen van de Hongqi EH7?

Het maximale vermogen van de Hongqi EH7 is 619 pk.

Neem contact op

Heeft u een vraag, opmerking of bent u op zoek naar meer informatie over Hongqi of de EH7? Wij helpen u graag verder. Bekijk de veelgestelde vragen en vind het antwoord dat u zoekt. Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in of kom langs bij een van onze dealers.

* Houd er rekening mee dat de Europese specificaties nog steeds een definitieve typegoedkeuring/homologatie vereisen en aan verandering onderhevig zijn. Er zijn veel factoren die de laadsnelheid beïnvloeden, zoals de omstandigheden bij het laadstation, de belasting van het laadnetwerk en laadpalen, het vermogen van de lader, het accuniveau van het voertuig, de accutemperatuur en meer. Houd er rekening mee dat de vermelde maximale laadsnelheid alleen de maximale snelheid vertegenwoordigt.