Hongqi - Mobile - laden - banner

Voorbereid op weg

Elektrisch laden

De Hongqi E-HS9 opladen

De HONGQI E-HS9 biedt verschillende oplaadmogelijkheden, afhankelijk van de situatie en de beschikbare laadinfrastructuur. De maximale laadsnelheid varieert en is afhankelijk van diverse factoren. Bij gebruik van een snellader (DC) kan de maximale laadsnelheid oplopen tot 140 kW. Thuisladen op een standaard 230V-aansluiting biedt een maximale snelheid van 7,2 kW, terwijl bij gebruik van een 400V TN-netwerk het mogelijk is om op te laden met maximaal 11 kW.

Het is echter belangrijk op te weten dat de maximale laadsnelheid alleen in optimale omstandigheden kan worden bereikt. Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de laadsnelheid, zoals de faciliteiten bij het laadstation, de belasting van het laadnetwerk en de specifieke laadpaal, het huidige batterijpercentage, de batterijtemperatuur en meer. Hierdoor kan de daadwerkelijke laadsnelheid variëren, zelfs onder vergelijkbare omstandigheden.

Onze vier tips voor het opladen

Tip 1.

In de Hongqi-app vindt u handige informatie over het oplaadproces, de batterijstatus en diverse andere handige functies waarmee u uw auto kunt bedienen.

Tip 2.

Het opladen van de Hongqi met een warme accu kan verschillende voordelen hebben. Zo zorgt het opladen met een warme accu voor een langere levensduur van de batterij en een verbeterde efficiëntie van de laadsnelheid.

Tip 3.

Wanneer de accu tijdens het snelladen weer voor 80% vol is daalt de laadsnelheid van de Hongqi om de levensduur van de accu te beschermen.

Tip 4.

Voor de hoogst mogelijke laadsnelheid laadt u de batterij op wanneer deze minder dan 10% over heeft. Dan zal de laadsessie meestal op een hoger niveau beginnen dan wanneer u met een halfvolle accu start met laden.

Meer informatie over de verschillende laadmogelijkheden?

Voor de verschillende laadoplossingen en stekkers kunt u terecht bij één van de Hongqi-dealers. Vind hieronder de Hongqi-dealer bij u in de buurt.

Hedin Automotive is exclusief dealer van Hongqi in Nederland en met vijf locaties het centrale punt in Nederland voor alles wat met Hongqi te maken heeft. Bij onze Hedin Automotive-vestigingen in Groningen, Hilversum, Houten, Schiedam en Veghel kunt u de Hongqi E-HS9 bewonderen, ervaren en kopen, leasen of financieren.